Στη Λάρισα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Λευτέρης Αυγενάκης. Πρώτη «στάση» του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ανακοινώθηκε η αναβάθμιση του Αλκαζάρ με το ποσό των 897.000 ευρώ, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του στίβου στο Αλκαζάρ λόγω και της διοργάνωσης Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Αυγενάκης τόνισε πως το υπουργείο θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς αποτελεί τη βάση του αθλητικού οικοδομήματος.

Τέλος, ο υφυπουργός δήλωσε πώς τα έργα θα συνεχίσουν να δίνονται προς χρήση για τους αθλητές και τα σωματεία και εξήρε το έργο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και αυτό της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αυγενάκης δέχτηκε αρκετά δώρα, με πιο ξεχωριστό μία φανέλα της ΑΕΛ με το όνομά του, από τον κ. Ανδρέα Χατζηλάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενη «στάση» του κ. Αυγενάκη ήταν στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας, όπου έγιναν οι πρόσφατα οι κάτωθι εργασίες: αντικατάσταση των δύο ταπί, αντικατάσταση κερκίδων, κατασκευή 2 WC ανδρών, 2 WC γυναικών και WC ΑΜΕΑ, για να ακολουθήσει η επίσκεψη του στο Κλειστό Κολυμβητήριο. Οι εργασίες που έγιναν εκεί είναι: ολική αντικατάσταση δικτύων μικρής και μεγάλης πισίνας, ολική αντικατάσταση φρεατίων, συντήρηση αποδυτηρίων.

Ακολούθησε η επίσκεψη του υφυπουργού στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγιού Θωμά, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, όπου βρίσκεται σε διαβούλευση με εκπροσώπους σωματείων και φορέων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης