Εύκολη «λεία» αποδείχθηκε για την ΑΕΚ η νίκη στον σημερινό της αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν άνετα με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-19) του «γηραιού» και πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχες προέβαλαν αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ, όταν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ένωσης σε υποδοχή και μπλοκ, αλλά αν και έφτασε κοντά στην ισοφάριση δεν κατάφερε να την πετύχει, με τις «κιτρινόμαυρες» να κατακτούν το σετ 25-23 και να φτάνουν στο 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ, όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς αν φτάναμε στο 1-1, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη. Γενικώς προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε ένα σύνολο που αποτελείται από πολλά νέα κορίτσια που χρειάζονται χρόνο» δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Βαλεντίν Μίλεφ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, σχολίασε: «Και στα τρία σετ είχαμε καλά ποσοστά σε άμυνα και επίθεση, ενώ η διαφορά ήταν ότι στο πρώτο και στο τρίτο πιέσαμε πολύ περισσότερο σε μπλοκ και σερβίς ενώ στο δεύτερο όχι τόσο. Είναι θετικό ότι σε σχέση με τον αγώνα που δώσαμε κόντρα στο Μαρκόπουλο, είχαμε πολύ λιγότερα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης