Μια μεγάλη πρόκληση περιμένει τον ΑΟ Θήρας, που υποδέχεται στη Σαντορίνη την ελβετική Σαφχάουζεν (4/2, 19:30, COSMOTE SPORT 6 HD) στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στην πρώτη αναμέτρηση η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 2-3, σκορ που επιτρέπει αισιοδοξία καθώς άφησε την πρόκριση «ανοιχτή». Για να περάσει απευθείας στα προημιτελικά, ο ΑΟ Θήρας χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ αν νικήσει με 3-2 τότε η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας η Σαφχάουζεν νίκησε την Τόγκενμπουργκ με 3-0 σετ και με 40 βαθμούς (σε 17 αγωνιστικές) βρίσκεται στην τρίτη θέση (14-3), ενώ οι Κυκλαδίτισσες επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ του Πορφύρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στη Volleyleague Γυναικών.

«Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό και μακάρι στην οκτάδα να προκριθούμε και οι δύο ομάδες», δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Μπράνκο Γκάιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης