Δεύτερη η Πεσιρίδου στο Έρφουρτ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 23:03
Δεύτερη η Πεσιρίδου στο Έρφουρτ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν, στο μίτινγκ του Έρφουρτ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα 60 μ. εμπόδια, με 8.31. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου έκανε λάθη στη διάρκεια της κούρσας και χτύπησε τρία εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σημειώσει την επίδοση που θα ήθελε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μεταβεί στην Τσεχία, για το μίτινγκ της Οστράβα στις 5 Φεβρουαρίου.

«Σίγουρα δεν είναι αυτό που θα ήθελα για το ντεμπούτο μου. Χτύπησα τρία εμπόδια και έχασα εντελώς το ρυθμό μου. Θα συνεχίσω στην Οστράβα με στόχο ένα χρόνο ανάλογο με τις δυνατότητες μου», δήλωσε η αθλήτρια. Η Πεσιρίδου έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα τραυματισμών της περασμένης χρονιάς κι έχει καταφέρει να βγάλει την προετοιμασία της όπως είχε προγραμματίσει.

Η Ελένη Πόλακ, που συμμετείχε στο μίτινγκ κλειστού στο Παρίσι, έμεινε μακριά από τις δυνατότητές της. Η Ελληνίδα ξεκίνησε τον αγώνα της στο επί κοντώ στα 4,21 μ., ύψος στο οποίο έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες και ολοκλήρωσε άδοξα και πρόωρα την παρουσία της στη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η αθλήτρια είχε ξεπεράσει στα 4,65 μ. σε ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Η Πόλακ θα λάβει μέρος στο μίτινγκ της Στοκχόλμης (11/2) και ύστερα στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Βαν ντε Ρέιγ (14/2).

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 23:05