Διαθεσόπουλος: «Η εθνική ανδρών αξίζει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 23:46
Διαθεσόπουλος: «Η εθνική ανδρών αξίζει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Την πεποίθησή του ότι η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία εξασφάλισε απόψε την 11η συνεχόμενη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αξίζει να πάρει ένα μετάλλιο στο Τόκιο, εξέφρασε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Σε δήλωσή του μετά τη λήξη του νικηφόρου ημιτελικού με τη Ρωσία (13-10), ο πρόεδρος της ΚΟΕ επισήμανε: «Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, την υδατοσφαίριση και τον αθλητισμό της χώρας.

Συγχαίρω όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, τους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη του συγκροτήματος. Το πόλο συνεχίζει την παράδοση και αποτελεί τον σημαιοφόρο της Ελλάδας σε ομαδικά αθλήματα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Οι παίκτες μας έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, και αν παίξουν στην Ολυμπιάδα όπως σήμερα, δεν θα χάσουν εύκολα από καμιά ομάδα. Η Εθνική ομάδα ανδρών στην υδατοσφαίριση μετέχει διαρκώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ίσως τώρα τα παιδιά άνοιξαν το δρόμο για ένα μετάλλιο.

Αυτή η ομάδα το αξίζει κάποια στιγμή και πρέπει να το πάρει. Σήμερα απέναντι στην Ρωσία κάναμε επιτέλους ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάτι που δεν είχαμε πετύχει στα προηγούμενα ματς του προολυμπιακού τουρνουά».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 23:51