Η νορβηγική Ντράμεν είναι ο αντίπαλος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Challenge Cup, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην έδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη.

Ο «Δικέφαλος» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στις 8 ή 9 Φεβρουαρίου 2020, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Νορβηγία μια εβδομάδα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής της «Ένωσης», Δημήτρης Δημητρούλιας, παραδέχθηκε ότι η Ντράμεν ήταν μια από τις ομάδες που οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να αποφύγουν στην κλήρωση.

Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εξέφρασε την άποψη ότι «μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να μετατρέπει τις κακές κληρώσεις σε προκλήσεις».

«Η Ντράμεν ήταν μία από τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε στην κλήρωση. Το γεγονός ότι είχαμε μία άτυχη κλήρωση, δε σημαίνει ότι δε θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, με σύμμαχό μας τον κόσμο, και να ταξιδέψουμε στη Νορβηγία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημητρούλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης