Ολοκληρώνονται μέρα με τη μέρα οι υποψηφιότητες των δύο συνδυασμών που έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 20 Μαρτίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ, την αρχαιότερη ελληνική αθλητική ομοσπονδία.

Η «Αναγέννηση» που με επικεφαλής την Τασούλα Κελεσίδου θα είναι υποψήφια για την προεδρία, ανακοίνωσε ότι ο 47χρονος Κώστας Γκατσιούδης, ο κορυφαίος Έλληνας ακοντιστής όλων των εποχών θα διεκδικήσει τη θέση του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Γκατσιούδης με δήλωσή του ζήτησε την στήριξη των σωματείων για την εκλογή του στην ΕΟΕ ώστε «όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για τις καλύτερες ημέρες του στίβου μέσα στο Ολυμπιακό κίνημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η ΑΚΑΣ, που πρόσκειται στη νυν διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες που στηρίζει για τη νέα διοίκηση στις επερχόμενες αρχαιρεσίες. Επικεφαλής και υποψήφια για την προεδρία είναι η παλιά πρωταθλήτρια του ακοντισμού και νυν Βουλευτής, Σοφία Σακοράφα, ενώ την εκπροσώπηση στην ΕΟΕ θα διεκδικήσει ο επί σειρά ετών πρόεδρος και γενικός γραμματέας, Βασίλης Σεβαστής.

Τα υποψήφια μέλη της παράταξης στις αρχαιρεσίες είναι τα εξής: Παναγιώτης Δημάκος, Ξένια Αργειτάκη, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Ψωμιάδης, Δημήτρης Χαχάμης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Σάββας Νικολαϊδης, Παρασκευή Παχατουρίδη, Ιάκωβος Πετσούλας, Ζωή Βαρέλη, Ευάγγελος Βασιλείου, Κώστας Βινατσελας, Γιώργος Γιατρουδάκης, Βασίλης Ζήκας, Γιάννης Θεμελίδης, Κονδυλία Καρατζά, Ηλίας Καφφές, Νίκος Κιβρακίδης, Πέτρος Μαντάς, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιάννης Μυστακίδης, Γιώργος Συμεωνίδης, Κώστας Τριαντάφυλλος, Αστέριος Τσιφτσόγλου, Θανάσης Χασκής, Ευάγγελος Χατζατουριάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης