Με έξι μετάλλια επέστρεψε από τα παγκόσμια πρωταθλήματα νέων η εθνική ομάδα μουάι τάι. Οι νεαροί πρωταθλητές μας έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και ξεχώρισαν για τη μαχητικότητα και το ήθος τους. Η διοργάνωση διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η μικρότερη αθλήτρια της εθνικής ομάδας και μία από τις μικρότερες της διοργάνωσης, η Ευτυχία Γκίτσα. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε στα 44κ. των κορασίδων. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Μαρκέλλα Γιαννούλη (42κ. κορασίδων), Μαρία Φαραντάκη 946κ., κορασίδων), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (75κ., εφήβων), Μάριος Γκούσο (71κ., νέων ανδρών) και Γεώργιος Τζανάκης (+91κ., νέων ανδρών).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με κάποιους από αυτούς να έχουν το άθλημα στην κουλτούρα τους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους και από τους αγώνες που έδωσαν. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους», δήλωσε ο Θεόδωρος Γκίτσας, αρχηγός της αποστολής.  

H Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Force1 για την πολύτιμη στήριξή της προς τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας με υψηλής ποιότητας μαχητικό εξοπλισμό.                                                      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης