Συνάντηση είχαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Χρήστος Καλούδης. Στη συνάντηση συζήτησαν για την προετοιμασία της Παραολυμπιακής ομάδας ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Εξέτασαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές λόγω της πανδημίας της COVID-19 και τους περιορισμούς που υπάρχουν για την προπόνησή τους. Επίσης αναζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι αθλήτριες και οι αθλητές να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος συζήτησαν για την πορεία εξέλιξης του Παραολυμπιακού Αθλητικού κέντρου το οποίο σχεδιάζεται να ανεγερθεί στο Δήμο Ραφήνας.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Πατούλη, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Συζητήσαμε εκτός των άλλων και για την πορεία του μεγαλόπνοου έργου, του Παραολυμπιακού Αθλητικού κέντρου, το οποίο έχει μπει σε οριστική πορεία και σύντομα θα προχωρήσει και στην κατασκευή του» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ Χρήστος Καλούδης.

«Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής είχαμε μία ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση γύρω απ’ όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες που απασχολούν τους αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας, ενόψει και της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πρόκειται για αθλητές που η στάση τους αποτελεί πρότυπο ζωής για όλους μας και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. Προτεραιότητα μας είναι η διαρκής διεκδίκηση της κατοχύρωσης του δικαιώματος των Ατόμων με Αναπηρία για ισότητα και παράλληλα η δημιουργία κινήτρων που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, αθλητική και πολιτική ζωή του τόπου», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης