Έκανε προπονήσεις με τον Ζακ Μπελενιούκ ο Ιωσηφίδης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 19:48
Έκανε προπονήσεις με τον Ζακ Μπελενιούκ ο Ιωσηφίδης
Την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δυνατό προπονητικό καμπ είχε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης.

Ο 'Ελληνας πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης με τον προπονητή του, Νίκο Αποστόλου, βρέθηκαν στην Ουκρανία, όπου για μια εβδομάδα πραγματοποίησαν πολύ δυνατές προπονήσεις.

Στο καμπ συμμετείχε και ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016, Ζακ Μπελενιούκ, που έδωσε ξεχωριστή αίγλη, αλλά και ταυτόχρονα πολλές εμπειρίες στον Ιωσηφίδη, καθώς είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έβαλε τις βάσεις στο Κίεβο για το στόχο της κατάκτησης ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα. «Ηταν ένα πολύ δυνατό καμπ με πολύ καλούς ανθρώπους και προπονητές.

Είχα την τύχη να κάνω προπόνηση με έναν Ολυμπιονίκη, τον Ζακ Μπελενιούκ. Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία και εύχομαι να μπορέσω στο μέλλον να συμμετάσχω σε τέτοια καμπ», τόνισε ο Ιωσηφίδης και πρόσθεσε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

«Σίγουρα αυτά τα καμπ είναι το Α και το Ω. Με βοήθησε πολύ και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι θα έχω μια πολύ καλή πορεία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, παρόλο τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν μας βοηθάει να συμμετέχουμε σε τέτοια καμπ και δείχνει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό μας» κατέληξε ο Ιωσηφίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 19:55