Εμπλοκή με Χιμένες στον ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 17:28
Εμπλοκή με Χιμένες στον ΠΑΟΚ
Αμφίβολη έχει καταστεί η μετακίνηση του Χαβιέ Χιμένες στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς ουδείς στον «Δικέφαλο» γνωρίζει πότε και αν θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Κουβανός ακραίος.

Ο Χιμένες, που δεν μετείχε στην αποστολή της Κούβας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Σεπτέμβρη, όμως οι πληροφορίες από την πατρίδα του αναφέρουν ότι δεν έχει λάβει από τις κρατικές Αρχές την ειδική άδεια που απαιτείται για να παίξει στο εξωτερικό.

Ο χρόνος πιέζει, το περιθώριο αναμονής έχει εξαντληθεί και πλέον αναζητείται εναλλακτική λύση για τη θέση «4», είτε με συμπατριώτη του Χιμένες, είτε με άλλον αλλοδαπό αθλητή, ανάλογης αξίας. Αυτό, βεβαίως, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού τα ρόστερ έχουν κλείσει προ πολλού και οι καλοί παίκτες είναι δεσμευμένοι.

Ένα άλλο σενάριο θα ήταν ανταλλαγή με άλλη ομάδα ή λύση συνεργασίας κάποιου συλλόγου με παίκτη ή παίκτες, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, ευελπιστούν ότι η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής δίνει ένα μικρό περιθώριο για να προλάβει ο Χιμένες να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 17:29