Από αλλού υπήρχαν οι ανησυχίες ως προς την σύνθεση της ελληνικής Εθνικής ομάδας, που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα (25/10-3/11) και από αλλού προέκυψε τελικά η απουσία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media, πως θα χάσει αυτή την διοργάνωση, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό ώμο κι έτσι να είναι πανέτοιμος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Eντούτοις, τις αμέσως επόμενες ημέρες μετείχε στις προπονήσεις και έτσι ταξίδεψε στην Ντόχα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, προκειμένου να φανεί εκεί, το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής δοκίμασε τις δυνάμεις του και «έβγαλε» με ικανοποιητικό τρόπο το πρόγραμμά του στην επίσημη προπόνηση, που έγινε μέσα στο γήπεδο των αγώνων, κι έτσι εκτός σοβαρού απροόπτου, θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στους κρίκους στις προηγούμενες δύο διργανώσεις (2015-Γλασκώβη, 2017-Μόντρεαλ).
Παράλληλα θα αγωνιστεί και στις ασκήσεις εδάφους, ώστε να βοηθηθεί με βαθμούς η ομάδα, με την επέμβαση του στον ώμο να μετατίθεται για αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης.
Αυτός όμως που δεν θα δηλωθεί τελικά στην πεντάδα είναι ο Βλάσης Μάρας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μονόζυγου το 2001 και το 2002 (κι ένα χάλκινο το 2006) και με 13 διαδοχικές παρουσίες στην διοργάνωση από το 1999 έως και το 2015, επίσης αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα.
Χτες στην επίσημη προπόνηση δεν ένιωσε απόλυτα έτοιμος κι έτσι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης