Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της ενόργανης γυμναστικής, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Μαίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.

Με το βλέμμα τους στραμμένο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, θα λάβουν μέρος οι διακριθέντες στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παρουσιάσει προγράμματα σε τρία όργανα (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι), ο Βλάσης Μάρας σε άλλα τρία (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος, θα αγωνιστεί στο σύνθετο ατομικό, όπου είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου τίτλου από πέρσι, όπως αντίστοιχα η Βάσω Μιλλούση στις γυναίκες. Αντίθετα, απόντες θα είναι οι Λευτέρης Κοσμίδης, Βασίλης Τσολακίδης και Δημήτρης Μαρκούσης, οι οποίοι αναρρώνουν από τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (15/05) θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες ο γενικός αγώνας, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν οι νικητές στο σύνθετο ατομικό και στο ομαδικό. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο (16/05) με τους τελικούς οργάνων.

Το πρόγραμμα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος:

Παρασκευή 15 Μαΐου

12:30-15:00: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό γυναικών / νεανίδων

16:00-19:00: Σύνθετο ατομικό & ομαδικό ανδρών / εφήβων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 16 Μαΐου

10:30-13:30: Τελικοί οργάνων ανδρών / εφήβων, γυναικών / νεανίδων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης