ΕΟΕ: «Ανοίκεια αντιμετώπιση του Μανώλη Κολυμπάδη από τον υφυπουργό Αθλητισμού»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 21:40
ΕΟΕ: «Ανοίκεια αντιμετώπιση του Μανώλη Κολυμπάδη από τον υφυπουργό Αθλητισμού»

Για «ανεξήγητα ανοίκεια αντιμετώπιση» του γενικού της γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κάνει λόγο ψήφισμα που ενέκρινε στη σημερινή Ολομέλεια η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Η στάση του πολιτικού προϊστάμενου του Ελληνικού Αθλητισμού προς το πρόσωπο του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κορυφαίου θεσμικού οργάνου του Ελληνικού Αθλητισμού, είναι αδικαιολόγητη και προσβάλλει στο σύνολο της, την ΕΟΕ», αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα, που καταλήγει επισημαίνοντας ότι «τέτοιες ατυχείς συμπεριφορές δεν συνεισφέρουν θετικά στην αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις, με ενότητα και καλή συνεργασία».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κολυμπάδης βρέθηκε χθες (24/6) στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ως μέλος της επιτροπής που συμφωνήθηκε να συστηθεί, προκειμένου να εξετάσει διατάξεις του υπό κατάθεση αθλητικού νομοσχεδίου.

Το ψήφισμα της ΕΟΕ αναφέρει:

«Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην έκτακτη συνεδρίασή της, της 25ης Ιουνίου 2020 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αποδοκιμασία της, αλλά και τον έντονο προβληματισμό της, για την ανεξήγητα ανοίκεια αντιμετώπιση της οποίας έτυχε κατά τη χθεσινή συνάντηση τους, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ κ. Μανώλης Κολυμπάδης εκ μέρους του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η στάση του πολιτικού προϊστάμενου του Ελληνικού Αθλητισμού προς το πρόσωπο του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κορυφαίου θεσμικού οργάνου του Ελληνικού Αθλητισμού, είναι αδικαιολόγητη και προσβάλλει στο σύνολό της, την ΕΟΕ, όλα τα μέλη της και την Ελληνική Αθλητική οικογένεια, τους οποίους ο γενικός γραμματέας εκπροσωπούσε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης.

Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον Ελληνικό Αθλητισμό, ελπίζουμε ότι ο κύριος υφυπουργός θα συνειδητοποιήσει ότι τέτοιες ατυχείς συμπεριφορές δεν συνεισφέρουν θετικά στην αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις, με ενότητα και καλή συνεργασία».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 21:45