Ο Εμμανουήλ Καραλής φρόντισε να συνοδεύσει την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους με μία άκρως ελπιδοφόρα παρουσία. Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23, στο Μιραμάς της Γαλλίας με άλμα στα 5,55 μ. και έδειξε πως παρά το μεγάλο διάστημα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο 20χρονος άλτης πραγματοποίησε τον πρώτο του αγώνα ύστερα από δέκα μήνες , λόγω του σοβαρού τραυματισμού, που του στέρησε τη συμμετοχή στη δράση του καλοκαιριού. Ο Καραλής παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με δύο άκυρες προσπάθειες στα 5,35 μ. κατάφερε να ανακάμψει και να ξεπεράσει στη συνέχεια με την πρώτη τα 5,45 μ. και με την δεύτερη τα 5,55 μ., ενώ είχε αρκετά καλά – αλλά άκυρα – άλματα στα 5,65 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος με τη σημερινή του εμφάνιση εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Γκέβλε της Σουηδίας.

Ο επόμενος αγώνας του Καραλή θα γίνει στο Παρίσι (27/1) εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να πετύχει το όριο (5,65 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης