Μετά την πρωινή ισοπαλία με την Πάντοβα (7-7), η Βουλιαγμένη θριάμβευσε στον απογευματινό αγώνα της κόντρα στην Σπαντάου, την οποία νίκησε με 15-13 στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου της Α’ προκριματικής φάσης στην Euroleague υδατοσφαίρισης γυναικών. Η ομάδα της Αντιόπης Μεληδώνη, έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο κι ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο απ’ την Πάντοβα.

Μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα και το προβάδισμα των Γερμανίδων με 2-1 στο 4’32’’ πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου (γκολ της Γκλάσερ στην παίκτρια παραπάνω), οι πολίστριες της Βουλιαγμένης έβγαλαν αντίδραση κι έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 3-2, χάρις στα τέρματα της Μαρίας Πάτρα (πέναλτι) και της Γιαννοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτησή του, καθώς βρήκε ρυθμό στην επίθεση με τις Διαμαντοπούλου (2 γκολ), Μαρία Πάτρα, Μουστακαρία, Σάντα και Ρίντζε, κλείνοντας το ημίχρονο με προβάδισμα πέντε τερμάτων (9-4).

Η Σπαντάου αντεπιτέθηκε στην τρίτη περίοδο, όμως η Βουλιαγμένη έβρισκε σταθερά λύσεις στην επίθεση και διατηρούσε ένα ασφαλές προβάδισμα (12-8 στο φινάλε του οκταλέπτου).

Στην τελευταία περίοδο τα γκολ της εξαιρετικής Μουστακαρία (2) και της Τανκέεβα (1), έσβησαν κάθε σκέψη… ανατροπής και παρά τα πέντε γκολ της Σπαντάου, η Βουλιαγμένη κράτησε το προβάδισμά της και τη νίκη της ως το φινάλε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-6, 4-3, 5-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Μάρκο Σταμ): Μπεντ, Βόζεμπεργκ 3, Γκράντις, Ι. Ντέικε, Κλάιν 1, Γκ. Ντέικε 2, Χάρτβιγκ 1, Γκλάσερ 3, Χοζόγια, Μπούικα 2, Κρούκενμπεργκ, Σάλουμ 1, Όλντενμπουργκ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντιόπη Μεληδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Μουστακαρία 5, Γιαννοπούλου 1, Ρίντζε 2, Τανκέεβα 2, Μ. Πάτρα 2, Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης