Την ήττα με 13-11 από την Κροατία γνώρισε η εθνική πόλο των ανδρών, στον προημιτελικό του Europa Cup που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Η ελληνική ομάδα έχασε την επαφή με το σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο και δεν κατάφερε να επιστρέψει, μένοντας εκτός τετράδας και παράλληλα εκτός της τελικής φάσης του World League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί πλέον για τις θέσεις 5-8 και αύριο Σάββατο (6/4, 17:45) θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, η οποία νωρίτερα έπεσε θύμα έκπληξης από την Ισπανία (13-12).

Χαρακτηριστικό στοιχείο του παιχνιδιού, που διεξήχθη με τους νέους κανονισμούς της FINA, είναι ότι καταλογίστηκαν συνολικά 39 ποινές (20 σε βάρος της εθνικής και 19 υπέρ της) και εννέα παίκτες αποβλήθηκαν οριστικά με τρεις ποινές!

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-5, 1-4, 4-3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Βουκίσεβιτς, Μπούσλιε, Μίλος, Βρλιτς 2, Σέτκα 2, Γκαρσία 2, Μάρσελιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης