Την «αυλαία» της ελληνικής ομάδας στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού άνοιξε το ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Oι Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα στον προκριματικό κατέλαβαν της 6η θέση με 81.9667 βαθμούς και πλέον έχουν πολλές ελπίδες να προκριθούν στον τελικό, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά και τη διεξαγωγή του προκριματικού στις Φιγούρες την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 1η θέση κατέλαβε το ρωσικό ντουέτο Βαλέρια Φιλένκοβα και Ντάρια Κουλάγκινα με 89.2333β., ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Αννα-Μαρία Αλεξανδρή και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή, οι οποίες, μετά την οριστική διαφωνία τους με την Ελληνική Ομοσοπονδία, αποχώρησαν και αγωνίζονται με την Αυστρία, πήραν στον προκριματικό καλύτερη θέση από την ελληνική ομάδα, αφού ήταν 4ες με 83.8333β.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ελληνική ομάδα και στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος στο Ομαδικό.

Οι Βασιλική Κωφίδη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Σοφία Μαλκογεώργου, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αναστασία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα κατέλαβαν την 5η θέση με 82.2000β. και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσουν στον τελικό, κάτι που επίσης θα οριστικοποιηθεί την Κυριακή, όταν γίνει ο προκριματικός στις Φιγούρες. Την 1η θέση κατέλαβε η Ρωσία με 89.9333.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης