Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με 11.40 (0,6). Η νεαρή αθλήτρια σημείωσε έτσι μια σπουδαία επιτυχία στην πρώτη τη συμμετοχή στη διοργάνωση, ύστερα από τρεις δύσκολους γύρους.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, η οποία έτρεξε στην όγδοη διαδρομή, σκόνταψε στην εκκίνηση γεγονός που την επηρέασε. Η αθλήτρια κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να τερματίσει πέμπτη με την τρίτη επίδοση της καριέρας της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά φέτος το σπουδαίο ταλέντο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εμμανουλίδου ολοκλήρωσε έτσι επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς της στη διοργάνωση, καθώς από αύριο θα ριχτεί στη μάχη της διάκρισης στα 200 μέτρα. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κέτια Σίντο (Ολλανδία) με 11.22, που ήταν εξαρχής ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια και ακολούθησαν η Τάκας (Ουγγαρία) με 11.30 και η Γκούτσμιντ (Ελβετία) με 11.33.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου στον προκριματικό των 200 μέτρων και με 22.85 έχει ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στον τελικό της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης