Χαρούμενος για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών δήλωσε ο Γιάννης Φουντούλης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού, ο οποίος πρώτευσε στη βαθμολογία του επάθλου Νovasports με 132 βαθμούς, ανέφερε σχετικά:  «Είμαι χαρούμενος που με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατάφερα να πάρω την πρώτη θέση. Θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι ικανοποιημένος από αυτή τη διάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η δεύτερη φορά που κατακτώ το έπαθλο Novasports, αυτό είχε γίνει και πριν από δύο χρόνια. Όλα ξεκινούν στο άθλημά μας από την ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι, χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου, δε θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου».

Ο Φουντούλης είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τους δύο παίκτες που τον ακολούθησαν στην κατάταξη, τον Μάριο Καπότση της Βουλιαγμένης (125β.) και τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και περσινό MVP, Αλέξανδρο Γούνα (118β.). «Για τον Μάριο είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρυσι ήταν στον Ολυμπιακό, μαζί μας. Έχω άριστη σχέση με το συγκεκριμένο αθλητή, είχε μια ανοδική πορεία μέσα στη χρονιά, πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ανταποκρίθηκε σε ό,τι του ζήτησε η ομάδα του.

Δεν θα με πείραζε δε να ήταν εκείνος πρώτος κι εγώ δεύτερος. Για τον Αλέξανδρο έχω να πω ότι δουλεύει πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βρίσκεται συνεχώς μέσα στους διεκδικητές. Ίσως ο ανταγωνισμός να μας έκανε καλύτερους μέσα στη φετινή χρονιά», κατέληξε ο Χιώτης περιφερειακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης