Υπερήφανος για την ανάδειξή του ως δεύτερου κορυφαίου πολίστα για το 2015 στη ψηφοφορία της LEN, δήλωσε ο Γιάννης Φουντούλης.

«Νιώθω πολύ περήφανος γι αυτή την διάκριση. Όπως έχω πει και στο παρελθόν είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί το όνομά μου εκπροσωπεί το Ελληνικό πόλο. Δεν είναι μόνο μια ατομική διάκριση. Χαίρομαι περισσότερο γιατί η Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια είναι και πάλι στο προσκήνιο και με την παρουσία μας το καλοκαίρι στο Καζάν κάναμε τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να βάλουν και κάποιον παίκτη από την ομάδα μας στη σχετική ψηφοφορία. Σίγουρα αυτό και μόνο ως γεγονός με χαροποιεί», δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού αμέσως μετά το χθεσινοβραδυνό αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φουντούλης αναφέρθηκε και στη φιλική ήττα 12-11 από τους Σέρβους στο πρώτο επίσημο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το 2016. «Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ήρθε πολύ κόσμος, πράγμα που μας χαροποιεί διπλά, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε την ίδια ανταπόκριση από το κοινό της Αθήνας. Έδωσε βροντερό «παρών», αν και το παιχνίδι δεν είχε διαφημιστεί πάρα πολύ. Πιστεύω πως προσφέραμε θέαμα υψηλού επιπέδου. Αγωνίστηκε η πρώτη με την τρίτη καλύτερη ομάδα του κόσμου. Πλέον, όλες οι ομάδες μας σέβονται περισσότερο, αφού έχουμε πλησιάσει τις μεγάλες δυνάμεις και έχουμε ξεφύγει από το επίπεδο που ήμασταν πιο πριν. Για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί και να κοιτάξουμε έναν έναν τους αγώνες. Δεν πρέπει να μας φοβίσει τίποτα και θέλουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή αυτού του τουρνουά».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης