Στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία που δίνει στην εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών η μεγάλη νίκη επί της Ουγγαρίας (10-9), στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Φουντούλης. Παράλληλα, Μάνος Ζερδεβάς και Άγγελος Βλαχόπουλος επισήμαναν ότι η επιτυχία αυτή δεν σημαίνει τίποτα το ουσιαστικό και στρέφουν, όπως υπογράμμισαν, ήδη την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, που είναι και αυτό ντέρμπι, απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία.

Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του αγώνα, Γιάννης Φουντούλης, τόνισε: «Σε ένα Ολυμπιακό τουρνουά, το να παίρνεις μία νίκη επί ενός τόσο μεγάλου αντιπάλου είναι σημαντικό και για την ψυχολογία, καθώς δείχνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στην οκτάδα και τα νοκ άουτ παιχνίδια και μετά βήμα-βήμα. Ήδη κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς, που ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τις αποκρούσεις του, δήλωσε: «Σίγουρα ήταν μια σπουδαία νίκη επί μιας μεγάλης αντιπάλου, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και συνεχίζουμε. Τα σουτ των Ούγγρων ήταν το ίδιο δυνατά όπως πάντα, αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα».

Τέλος, ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Άγγελος Βλαχόπουλος, είπε: «Ήταν η πρώτη μας νίκη επί της Ουγγαρίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως την αφήνουμε πίσω και στρέφουμε το βλέμμα στους Ιταλούς, τον επόμενο αντίπαλο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης