Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν ο Σπύρος Γιαννιώτης πρόσθεσε ακόμη μια διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, δείχνοντας ότι παραμένει απολύτως ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο.

Επόμενος μεγάλος στόχος για τον σπουδαίο Έλληνα κολυμβητή θα είναι η μοναδική διάκριση που λείπει από τη συλλογή του, δηλαδή το Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Γιαννιώτης θα προσπαθήσει να το πετύχει του χρόνου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Αθλητικός Τουρισμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέτυχα το βασικό στόχο μου, που ήταν να μπω στην πρώτη δεκάδα και να πάρω την πρόκριση για το Ρίο. Υπολόγισα σωστά τις δυνάμεις μου στην κούρσα και με καλή τακτική πρόσθεσα ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς με διαρκή και επίπονη δουλειά, για πολλά χρόνια, συνεχίζω τις διακρίσεις» υπογράμμισε ο Κερκυραίος πρωταθλητής.

Οι Αγώνες της Βραζιλίας θα είναι οι πέμπτοι στην καριέρα του 36χρονου Γιαννιώτη, ο οποίος θα ήθελε το φινάλε στην καριέρα του να συνοδευτεί από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. «Από πέρυσι κυνηγούσα αυτό το “εισιτήριο”. Θα προσπαθήσω να ανέβω στο βάθρο στη Βραζιλία, ένα μετάλλιο που έχασα στις λεπτομέρειες στο Λονδίνο το 2012. Το θέλω πολύ, καθώς θα είναι οι τελευταίοι μου Αγώνες και στοχεύω να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης