Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες, 6-0, 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 53 λεπτά τον συμπατριώτη του -Σέρβο- Μιόμιρ Κετσμάνοβιτς, συνεχίζοντας το… κυνήγι για έναν τέταρτο διαδοχικό τίτλο στο Γουίμπλεντον.

Ο Σέρβος, που έφτασε τις 24 συνεχόμενες νίκες στο All England και 82 συνολικά, ήταν ακαταμάχητος στο εναρκτήριο σετ του αγώνα του τρίτου γύρου στο «Σέντερ Κορτ», κερδίζοντας το χωρίς να χάσει γκέιμ, μέσα σε 24 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κετσμάνοβιτς (Νο 25 στον κόσμο), χειροκροτήθηκε, όταν τελικά μπήκε στον πίνακα των αποτελεσμάτων μετά από 35 λεπτά, αλλά ο Τζόκοβιτς ήταν πολύ καλός για τον 22χρονο αντίπαλό του καθώς έφτασε στους «16» του κορυφαίου τουρνουά για 14η φορά.

Ο 35χρονος χρειαζόταν μόνο ένα μπρέικ στο δεύτερο σετ και έκανε μπρέικ δύο φορές στο τρίτο για να προηγηθεί με 5-2 πριν όμως ο Κετσμάνοβιτς…επιστρέψει. Όμως καθυστέρησε μόνο το αναπόφευκτο, ωστόσο, καθώς ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τη νίκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, Τιμ Φαν Ριιτχόφεν, ο οποίος νίκησε τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι 6-4,6-3,6-4 σε 1 ώρα και 42 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης