Με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση, η Σιμόνα Χάλεπ εξασφάλισε για 5η φορά στην καριέρα της το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Γουίμπλεντον, επικρατώντας με 2-0 (6-1, 6-2) επί του νο4 του κόσμου, Πάουλα Μπαντόσα.

Η κάτοχος του τροπαίου το 2019 έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες στο All England Club και στην οκτάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα, η οποία επιβλήθηκε άνετα με 2-0 σετ της Γαλλίδας Αρμονί Ταν (6-2, 6-3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην νο1 της WTA και νο 16 του ταμπλό, έσωσε το μοναδικό μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανίδα κι έχασε μόλις δύο πόντους στο πρώτο της σερβίς, στο δρόμο για να επιστρέψει στην κορυφή.

Νωρίτερα, η Έλενα Ριμπάκινα (νο17 στον κόσμο) πήρε την πρόκριση για τους προημιτελικούς του τουρνουά, όπως είχε κάνει και πέρυσι στο Ρολάν Γκαρός. Η δεύτερη μεγάλη στιγμή της καριέρας της στο λονδρέζικο Major έρχεται μόλις στη δεύτερη εμφάνισή της στο κυρίως ταμπλό.

Η 23χρονη από το Καζακστάν επικράτησε με 7-5, 6-3 της Πέτρα Μάρτιτς, μέσα σε μία ώρα και 20 λεπτά απέναντι στην τενίστρια από την Κροατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης