Τις θέσεις, προτάσεις και αιτήματα της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, κατά τη συνάντηση των μελών της Ολομέλειας της ΕΟΕ με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΕΟΤ Γιάννης Καφενταράκης…

Λίγο μετά τις ανακοινώσεις για τις δραματικές περικοπές των επιχορηγήσεων προς τις ομοσπονδίες για το 2014, ο κ. Καφενταράκης μιλώντας στον υφυπουργό αθλητισμού αναφέρθηκε σε τρεις άξονες. Ζήτησε τα χρήματα τα οποία δίνονται στις ομοσπονδίες να μην είναι δυνατό να κατασχεθούν από “τρίτους”, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των ομοσπονδιών. Επιπλέον τόνισε ότι πρέπει να γίνει από το υφυπουργείο αθλητισμού σωστή αξιολόγηση στην κατανομή των χρημάτων του προυπολογισμού προς στις ομοσπονδίες και να υπάρχει δικαιοσύνη ανάλογα με τις αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και μαζικότητα των αθλημάτων. Τέλος ζήτησε να υπάρχει βοήθεια από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών ενόψει των διεθνών διοργανώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ανδριανός άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του προέδρου της ΕΟΤ και δεσμεύτηκε ότι θα ληφθούν άμεσα υπόψιν στις αναπροσαρμογές και βελτιώσεις που θα γίνουν με τις νέες ρυθμίσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης