Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου είναι το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Άνοιξης και το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί.

Στον Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Αττικής θα βοηθήσουν περισσότεροι από 1.000 εθελοντές που όπως πάντα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα χρησιμοποιηθούν 1.418 κιγκλιδώματα και 50 χιλιόμετρα ταινία περίφραξης για την οριοθέτηση των διαδρομών και τη μεγαλύτερη ασφάλεια των δρομέων. Θα υπάρχουν επτά σταθμοί ανεφοδιασμού για τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου κι ένας για τα 5 χλμ.

Σε αυτούς τους σταθμούς, καθώς και στην αφετηρία και τον τερματισμό θα διανεμηθούν 84.000 μπουκαλάκια νερού Αύρα, 11.600 ισοτονικά ποτά Powerade, 24.000 μπανάνες Chiquita, 24.000 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη, 13.000 σοκολατάκια Υγείας Παυλίδη, 23.000 χυμοί Amita, αλλά και 6.000 τζελ GU, μαζί με 7.000 σφουγγάρια για τους δρομείς του ΗμιΜαραθωνίου.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο μεγάλο και σημαντικό γεγονός είναι ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και δίκαια στην 7η χρονιά της τέλεσης του, αποτελεί σπουδαίο αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό γεγονός για την Αθήνα και την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης