Με τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος την Κυριακή (9/12) στην πόλη Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Η χώρα μας επιστρέφει στη διοργάνωση ύστερα από πολλά χρονιά με μια νεανική ομάδα, που φαίνεται πως διαθέτει τα εφόδια να παρουσιάσει στο μέλλον εξαιρετικά αποτελέσματα. Η άνοδος των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων δημιουργεί προσδοκίες και ωθεί την ομοσπονδία στο να δίνει όλο και περισσότερα κίνητρα στους αθλητές και τις αθλήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή για το Τίλμπουργκ, πλαισιώνουν παιδιά που την περασμένη σεζόν έδωσαν πολύ καλά δείγματα και είχαν σταθερά ανοδική πορεία. Πρόκειται για δύο δρομείς της κατηγορίας Κ23, τον Γιώργο Τάσση και τον Κώστα Σταμούλη και τέσσερις της κατηγορίας Κ20. Ο Νίκος Σάκης, ο Μάριος Αναγνώστου και η Ευσταθία Φλώρου θα κάνουν τον τελευταίο τους αγώνα στην κατηγορία, αφού από τo 2019 ανεβαίνουν στην κατηγορία Κ23, ενώ η Δάφνη – Ευτυχία Λαβασσά αν και κορασίδα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Κ20, κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται το 2019.

Αναλυτικά η αποστολή

Κ23 – Άνδρες (8.300 μ.)
Γιώργος Τάσσης (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας)
Κώστας Σταμούλης (ΓΕ Αγρινίου)

Κ20 – Άνδρες (6.300 μ.)

Νίκος Σάκης (ΑΣ Ερμής 1877)
Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας)

Κ20 – Γυναίκες (4.300 μ.)

Δάφνη Λαβασσά (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Ευτυχία Φλώρου (ΓΣ Τρικάλων)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης