Οι ελληνικές συμμετοχές στο 3ο Athens Street Pole Vault

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 19:50
Οι ελληνικές συμμετοχές στο 3ο Athens Street Pole Vault
Οι κορυφαίοι Έλληνες επικοντιστές με επικεφαλής τον Κώστα Φιλιππίδη θα συμμετάσχουν στο 3ο Athens Street Pole Vault, το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι (12:30) του Σαββάτου (9/5) στο Σύνταγμα.

Ανερχόμενοι και έμπειροι Έλληνες αθλητές του αγωνίσματος θα δώσουν το παρών στο κορυφαίο γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Λάσκαρης, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 5,50 μέτρα και αποτελεί μια από τις ελπίδες της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Ντεμπούτο θα κάνει ο 22χρονος Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο οποίος έχει ρεκόρ 5,35 μέτρα. Βενιαμίν της διοργάνωσης θα είναι ο Μανώλης Καραλής.

Ο 16χρονος αθλητής έχει ρεκόρ 5,05 μέτρα κι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων.

Τέλος, ο Στέφανος Κουφίδης είναι ένας από τους έμπειρους άλτες του επί κοντώ. Στο Σύνταγμα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Την Παρασκευή (8/5) στις 12:00 σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Athens Street Pole Vault, με τη συμμετοχή αθλητών που θα πάρουν μέρος στον αγώνα και των διοργανωτών.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 20:03