Οι κορυφαίοι Έλληνες επικοντιστές με επικεφαλής τον Κώστα Φιλιππίδη θα συμμετάσχουν στο 3ο Athens Street Pole Vault, το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι (12:30) του Σαββάτου (9/5) στο Σύνταγμα.

Ανερχόμενοι και έμπειροι Έλληνες αθλητές του αγωνίσματος θα δώσουν το παρών στο κορυφαίο γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Λάσκαρης, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 5,50 μέτρα και αποτελεί μια από τις ελπίδες της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντεμπούτο θα κάνει ο 22χρονος Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο οποίος έχει ρεκόρ 5,35 μέτρα. Βενιαμίν της διοργάνωσης θα είναι ο Μανώλης Καραλής.

Ο 16χρονος αθλητής έχει ρεκόρ 5,05 μέτρα κι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων.

Τέλος, ο Στέφανος Κουφίδης είναι ένας από τους έμπειρους άλτες του επί κοντώ. Στο Σύνταγμα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (8/5) στις 12:00 σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Athens Street Pole Vault, με τη συμμετοχή αθλητών που θα πάρουν μέρος στον αγώνα και των διοργανωτών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης