Η επαγγελματική πυγμαχία έρχεται στην Αθήνα με πλούσιο θεάμα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 16:31
Η επαγγελματική πυγμαχία έρχεται στην Αθήνα με πλούσιο θεάμα

Ένα ανεπανάληπτο για τα ελληνικά δεδομένα event επαγγελματικής πυγμαχίας υπό την αιγίδα του ΣΕΠ του Γιώργου Στεφανόπουλου θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα. Η κορυφαία πυγμάχος της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη Χριστίνα Λιναρδάτου και η αντίπαλός της Χομπς μαζί με τους σπουδαίους Έλληνες Στέλιο Παπαδόπουλο και Τζορτζ Καμπόσο που αγωνίζονται στην Αμερική, θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στο ελληνικό κοινό αντάξιο των διεθνών διοργανώσεων που μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε μόνο στην τηλεόραση. Η επαγγελματική πυγμαχία στη χώρα μας γυρίζει σελίδα! Οι υπεύθυνοι δεσμεύονται ότι αυτή η κορυφαία διοργάνωση θα ναι μόνο η αρχή...!

Το Perseas Empire Promotions τιμάει για άλλη μια φορά το άθλημα της πυγμαχίας διοργανώνοντας στις 7/6/2019 ένα event παγκόσμιας εμβέλειας στο οποίο θα λάβει μέρος η ελίτ των αθλητών».

Main event θα είναι ο αγώνας της Χριστίνας Λιναρδάτου η οποία μετά την ιστορική νίκη της και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της WBO Junior Welterweight division, καλείται να υπερασπιστεί για πρώτη φορά την ζώνη της!

Η «Μέδουσα» με ρεκόρ 11-1/6 Κ.Ο. θα αγωνιστεί με αντίπαλο την αήττητη Αυστραλή, νόμιμη διεκδικήτρια του τίτλου βάσει των rankings, Deanha Hobbs με ρεκόρ 8-0/5 Κ.Ο., η οποία κατέχει την ζώνη της WBO Asia-Pacific Super Featherweight division.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου τον Μάρτιο βρέθηκε στην κορυφή των rankings μετά την συντριβή της τότε αήττητης Kandi Wyatt με το εκπληκτικό Knockout στον 6ο γύρο. Η Deanha Hobbs είναι η 5η αήττητη κατά σειρά αθλήτρια που θα αντιμετωπίσει η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Επίσης ο πυγμάχος Στέλιος Παπαδόπουλος (11-0-2/4KO) θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό πυγμάχο Abdumonem Said (19-1-1/9ΚΟ) για την διεκδίκηση διεθνή τίτλου της WBO. Ο Ελληνοαυστραλός αήττητος George Kambosos Jnr (16-0/9ΚΟ) τιμώντας με την σειρά του την διοργάνωση και εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες. Αναμένονται τα στοιχεία του αντιπάλου του.

Παραλλήλως θα διεξαχθούν και άλλοι αγώνες με κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχους, των οποίων τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

Οι αγώνες θα λάβουν μέρος στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και θα είναι μια συνδιοργάνωση του Perseas Empire Promotions και του Δήμου Γαλατσίου υπό την αιγίδα της WBO και σε συνεργασία με τον ΣΕΠ.

Οι άνθρωποι του Perseas Empire Promotions θέλοντας να δώσουν στην πυγμαχία την θέση που της αξίζει έχουν θέσει σαν στόχο, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων, να διοργανώσουν στο μέλλον συχνές αγωνιστικές αναμετρήσεις με εξαιρετικούς αθλητές δίνοντας τη δυνατότητα ανοδικής εξέλιξης και στο άθλημα αλλά και στους επαγγελματίες πυγμάχους, προσφέροντας παραλλήλως και ένα μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 16:33