«Οι καλύτεροι Αγώνες που έχουν γίνει ποτέ στο Τόκιο»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 18:40
«Οι καλύτεροι Αγώνες που έχουν γίνει ποτέ στο Τόκιο»

Ο ανώτερος αξιωματούχος των Ολυμπιακών Αγώνων Τζον Κόατες δήλωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα είναι οι καλύτεροι Αγώνες που έχουν γίνει ποτέ.

Ο Κόατες, πρόεδρος της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικεφαλής της επιθεώρησης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Αγώνες, ανέφερε τα παραδείγματα των Ολυμπιακών Αγώνων που ακολούθησαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους του 20ού αιώνα.

Οι Αγώνες του Τόκιο αναβλήθηκαν για ένα έτος έως το 2021 μετά το νέο ξέσπασμα κορωνοϊού.

Ο Κόατες είπε ότι πίστευε ότι το Τόκιο μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τη φήμη των Αγώνων του Σίδνεϊ του 2000, τους οποίους βοήθησε να οργανώσει και χαρακτηρίστηκε από τον τότε επικεφαλής της ΔΟΕ Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ ως «οι καλύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες ποτέ».

«Επειδή όλοι πρέπει να περιμένουμε περισσότερο από την ήδη μακρά αναμονή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Αγώνες του Τόκιο θα φέρουν την απόλυτη χαρά και ανακούφιση των άλλων Ολυμπιακών Αγώνων που αναβλήθηκαν όπως της Αμβέρσας το 1920 και του Λονδίνου το 1948»,  τόνισε και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μπορεί τελικά να είναι μεταξύ των μεγαλύτερων Αγώνων ποτέ, αν όχι του μεγαλύτερου».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 18:42