Η Όλγα Φιάσκα αποτέλεσε το 2018 μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 με διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η νεαρή αθλήτρια στο ντεμπούτο της στη σεζόν στην κατηγορία Κ20 έδειξε πως όχι μόνο θα δώσει συνέχεια στις περσινές εμφανίσεις, αλλά θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί της εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μπόρας. Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού συμμετείχε στο μίτινγκ του Λουγκάνο, όπου διένυσε στα 10χλμ. σε 48.31, επίδοση καλύτερη από το 49.32, που χρειαζόταν για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της. Η νεαρή βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση, το οποίο ήταν 50.02 από φέτος στην ημερίδα βάδην στον Σχινιά.  Στην ίδια απόσταση η Κυριακή Φιλτισακου πέτυχε 51.03.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκατσε στην εκκίνηση των 20χλμ. βάδην με στόχο το όριο για την Ντόχα, ωστόσο μια ενόχληση στο δικέφαλο στο έκτο χιλιόμετρο την ανάγκασε να εγκαταλείψει την κούρσα. Ο τραυματισμός της αθλήτριας θα αξιολογηθεί από τον γιατρό κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα και από τα αποτελέσματα θα αποφασισθεί πότε θα είναι σε θέση να κάνει τον επόμενο αγώνα της.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης