Τις δυνάμεις της στον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα δοκιμάσει η Αλεξία Πάππας, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε 5.000 μ. και 10.000 μέτρα.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και αυτός ο αγώνας θα μου δώσει την ευκαιρία να τρέξω με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Η προετοιμασία μου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα είχε εστιαστεί στο συγκεκριμένο γεγονός και παρά τις δύσκολες -κατά περιόδους- καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με τον προπονητή μου είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πέρα από αυτό, είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ακόμα μία φορά, μπροστά στη μεγάλη ελληνική κοινότητα της πόλης» είπε η Πάππας, η οποία θα τρέξει στον αγώνα της Νέας Υόρκης (19/3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενη στους στόχους της στον ανοιχτό στίβο δήλωσε: «Μετά τον Ημιμαραθώνιο θα συνεχίσω τις προπονήσεις σε υψηλό υψόμετρο, έτσι ώστε να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το καλοκαίρι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης