Πρόκειται για μία πολυτάλαντη αθλήτρια, με πάθος για τους αγώνες και ικανότητα να αγωνιστεί από τα 100 μ. έως και την σφαιροβολία. Η 15χρονη Πασχαλίνα Παπαδοπούλου έκανε την πρώτη της «δυνατή» εμφάνιση την περσινή σεζόν, όταν έκλεισε την χρονιά με την καλύτερη επίδοση στα 300 μ. εμπ. (46.74) παγκορασίδων στη χώρα και με την τρίτη καλύτερη στο 5αθλο (3.610 β.).

Φέτος αποφάσισε να ρίξει το βάρος της στα ψηλά εμπόδια με εξαιρετικά μάλιστα αποτελέσματα, ενώ θα δώσει το παρών και στους αγώνες συνθέτων. Η αθλήτρια του ΓΣ Λαγκαδά έχει ήδη τρέξει τα 100 μ. εμπ. σε 14.32 και τα 80 μ. εμπ. σε 11.63, που είναι η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην χώρα για την κατηγορία των Παγκορασίδων. «Είναι ένα μοναδικό ταλέντο. Είναι πολύπλευρη, με πολύ καλά στοιχεία χαρακτήρα και λατρεύει τους αγώνες. Η προπόνηση που κάνουμε αποσκοπεί στη μελλοντική διάκριση», είπε ο προπονητής της, Γιώργος Σαράφης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μελλοντικός στόχος είναι τα 400 μ. εμπ., όμως, για την ώρα θα ασχοληθεί με τα 100 μ. εμπ., γιατί είναι ακόμη σε ηλικία που δεν θέλω να την πιέσω προπονητικά», συμπλήρωσε. Η Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί και στους αγώνες ρίψεων «Κώστας Σπανίδης» στη σφαιροβολία, ενώ είναι πιθανό να τρέξει σε μια από τις διοργανώσεις της Κρήτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης