Η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Dole –Techno 293 European Championship

Η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Dole –Techno 293 European Championship
Η πρώτη αγωνιστική ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας “Dole –Techno 293 European Championship” ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι νεαροί αθλητές ηλικίας έως 17 ετών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βάρης-Βάρκιζας από νωρίς το πρωί και η πρώτη εκκίνηση δώθηκε στις 12 το μεσημέρι.

Ο άνεμος κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν μέτριας έντασης με σπηλιάδες και λούμπες, ενώ υπήρχαν και σημαντικές αλλαγές στη διεύθυνση. Κατα τη διάρκεια της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκαν συνολικά τρεις κούρσες σχήματος τραπεζίου για κάθε κατηγορία σε συνολικά δύο στίβους. Στον Στίβο Α όπου επικρατούσε κυρίως βόρειος-βορειοανατολικός άνεμος, αγωνίστηκαν οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια U15, ενώ στον Στίβο Β οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια U17 με τον άνεμο σε βορειοανατολική διεύθυνση. Η διάρκεια κάθε κούρσας ήταν 30-40 λεπτά.

Τα αποτελέσματα ως τώρα διαμορφώνονται ως εξής:

Αγόρια - U17

Roi Hillel (ISR)
Daniel Basik Tashtash (ISR)
Aurelio Terry-Valle (ESP)

Κορίτσια - U17

Manon Pianazza (FRA)
Yana Reznikova (RUS)
Sharon Kantor (ISR)

Αγόρια - U15

Alessandro Melis (POL)
Konrad Machura (ITA)
Harriel Mizrachi (ISR)

Κορίτσια - U15

Mika Kafri (ISR)
Kristyna Chalupnikova (CZE)
Amit Segev (ISR)

O μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η ‘Dole’, βοήθησε να αναπληρώσουν όλοι οι νεαροί αθλητές ενέργεια και να συνεχίσουν δυνατά την αγωνιστική τους ημέρα, ενώ η Jeep Hellas ανέλαβε όλες τις μετακινήσεις για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η πρώτη πιθανή εκκίνηση για την Τρίτη 23 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να δωθεί στη 1μ.μ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 21:53