Έπειτα από απουσία ενός έτους η Κατερίνα Στεφανίδη θα συμμετάσχει και πάλι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας με στόχο τη νίκη και ένα μεγάλο άλμα που της λείπει από τις εφετινές εμφανίσεις της στον ανοικτό στίβο. Η Στεφανίδη είναι σε καλή κατάσταση και μετά την απουσία της το 2018 θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες του 2015, του 2016 και 2017.

«Στον αρχικό μας προγραμματισμό δεν ήταν να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση, προκειμένου να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για το Μπίντγκοζ και τα επόμενα Diamond League. Ωστόσο, στο Λονδίνο περίμενα να έρθει μια καλύτερη επίδοση και γι’ αυτό με τον προπονητή μου θεωρούμε πιο σημαντικό να κάνω έναν ακόμη αγώνα με τα αγωνιστικά μου κοντάρια και παράλληλα να διεκδικήσω μια επίδοση καλύτερη από το 4.75μ. του Λονδίνου. Επιπλέον, είναι πάντα ωραίο να κάνω αγώνες στην Ελλάδα, αφού έχω κίνητρο να κυνηγώ μεγάλες επιδόσεις μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους» είπε η Στεφανίδη, η οποία, όπως και το σύνολο των κορυφαίων αθλητών, προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η πρωταθλήτριά μας μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην Πάτρα και να στηρίξει την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης