Στις δικαστικές αίθουσες είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί η υπόθεση της Αλεξάνδρας Ασημάκη, αφού η Βουλιαγμένη αμφισβητεί τη νομιμότητα της μετακίνησης της διεθνούς φουνταριστής στον Ολυμπιακό.

Ο ΝΟΒ εξέδωσε σήμερα την… αναμενόμενη εδώ και μέρες (για την ακρίβεια από τη Δευτέρα, όταν ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» η μεταγραφή) ανακοίνωση, όπου υποστηρίζει ότι η 26χρονη πολίστρια δεν είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα εκφράζει τη δυσαρέσκεια του Ομίλου για κάποιες δηλώσεις της Ασημάκη, η οποία είπε ότι δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από τη διοίκηση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την ανακοινωθείσα υπογραφή συμβολαίου της αθλήτριάς του Αλεξάνδρας Ασημάκη με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί η διακεκριμένη αθλήτριά του να δικαιολογήσει τη χωρίς νόμιμη αιτία απόφασή της να αποχωρήσει από το Ν.Ο.Β. για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Η αθλήτρια ανήκει στο δυναμικό του Ν.Ο.Β., δεδομένου ότι δεν είναι ελεύθερη, σύμφωνα με τους κανονισμούς και οι οποίοι στην περίπτωση αυτή απαιτούν τη συναίνεση του Ν.Ο.Β. για τη μεταγραφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον η αθλήτρια επιθυμούσε να αποχωρήσει από τον Όμιλο, θα έπρεπε να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία, ενεργώντας με την απαιτούμενη δεοντολογία προς το σωματείο της, που την περιέβαλε από τα πρώτα αθλητικά της βήματα και εξακολουθεί να την περιβάλλει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη, υποστηρίζοντάς τη με κάθε τρόπο και βοηθώντας τη να αναδειχθεί σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Ενόψει αυτών, είναι αυτονόητο ότι ο Ν.Ο.Β. επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης