Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην εκπομπή του Open TV «Τώρα ότι συμβαίνει».

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε, όταν ξέσπασε σε λυγμούς, αμέσως μετά το τέλος των προσπάθειών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την άρση βαρών, καθώς δεν αντέχει άλλο να προετοιμάζεται υπό αυτές τις τραγικές συνθήκες, αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που δεν είχε λεφτά ούτε για βενζίνη.

«Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, προσθέτοντας: «Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους».

Για την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρα του, επισήμανε: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, είπε: «Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης