Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, καθώς νίκησε, χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας, τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο9 στον κόσμο, ο οποίος τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα ημιτελικά του Australian Open. Ο Σέρβος σταρ στις δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Προφανώς, ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ειδικά με τον Φέντερερ, αυτός ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση» τόνισε ο «Νόλε» και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερο όλων των εποχών και ειδικά σ’ αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές, οπότε του αξίζουν τα εύσημα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πώς παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που το κατάφερε, καθώς παίζει καταπληκτικά τους τελευταίους μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης