Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των trials πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ανακοίνωσε η κολυμβητική ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση, μέσω της οποίας οι Αμερικανοί αθλητές/τριες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για την ιαπωνική πρωτεύουσα, θα διεξαχθούν στην Όμαχα της Νεμπράσκα (όπως ήταν προγραμματισμένο), από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου 2021. Πριν η ΔΟΕ αποφασίσει να μεταθέσει για την επόμενη χρονιά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα trials είχαν οριστεί για το διάστημα 21-28 Ιουνίου 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι, οι 1.213 κολυμβητές και κολυμβήτριες που είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής στα trials, διατηρούν το δικαίωμα να αγωνιστούν. Για το επόμενο διάστημα, από τη στιγμή που θα ξαναρχίσει η αγωνιστική δραστηριότητα, η USA Swimming θα θεσπίσει νέα, αυστηρότερα όρια πρόκρισης, ώστε να μην «ανοίξει» υπερβολικά ο αριθμός συμμετοχών.

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στην USOPC, την NBC, την Omaha Sports Commission, την Metropolitan Entertainment & Convention Authority και όλους τους άλλους εταίρους που συμμετέχουν στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός γεγονότος αυτού του μεγέθους σε νέες ημερομηνίες που θα προετοιμάσουν καλύτερα την ομάδα μας για να πετύχει στο Τόκιο το 2021» δήλωσε ο Μάικ Άνγκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης