Με… τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε την Κυριακή η Κεφαλονιά το καμάρι της, τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο, ο οποίος την Παρασκευή κέρδισε στην κατηγορία των 94 κιλών το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Άρσης Βαρών, που διεξήχθη στο Κόσοβο.

Στην πρώτη γραμμή της υποδοχής ήταν η οικογένειά του και αμέσως μετά οι στενοί του συγγενείς και οι φίλοι του, που έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην υποδοχή του εκτυλίχθηκαν στιγμές λατρείας για τον… Ηρακλή της Κεφαλονιάς, αλλά και για τον προπονητή του, Νίκο Γαλιατσάτο.

Ο Βαγγέλης, φειδωλός στις δηλώσεις του και αρκετά ντροπαλός, δήλωσε ότι αφιερώνει τα μετάλλια που κέρδισε στην οικογένειά του, στον προπονητή του και τους φίλους του, που του έχουν συμπαρασταθεί από την πρώτη ημέρα που άρχισε να κάνει άρση βαρών

Παράλληλα τόνισε ότι περίμενε αυτή την επιτυχία, αφού είχε προετοιμαστεί κατάλληλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του από την πλευρά του έκανε λόγο για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του αθλητή του, που θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν δεν έκανε κάποια λαθάκια μέσα στον αγώνα.

«Είναι ξεροκέφαλος και εγωιστής και συνεχίζει να κάνει κάποια λάθη που του στοιχίζουν», είπε ο κ. Γαλιατσάτος και συνέχισε: «Ο Βαγγέλης μεγαλώνει και από εδώ και πέρα, αν θέλουμε να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να βοηθηθεί.

Ήταν ο μοναδικός Έλληνας άνδρας της αποστολής στο Ευρωπαϊκό, αλλά δυστυχώς εδώ στην Κεφαλονιά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ορισμένα πράγματα. Δίπλα στον Βαγγέλη πρέπει να σταθεί η πολιτεία, αλλά και χορηγοί για να συνεχίσει να φέρνει μετάλλια στη χώρα μας και το νησί μας».

Στην υποδοχή ήταν και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία των Βετεράνων, ο Σάββας Καππάτος, που βλέπει στο πρόσωπο του Βαγγέλη εκείνον που τα επόμενα χρόνια θα φτάσει την Ελλάδα πολύ ψηλά στις μεγάλες διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Δήμου δεν βρέθηκε κανείς στην υποδοχή του Πρωταθλητή Ευρώπης. Να τονίσουμε επίσης ότι αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που φέρνει στη χώρα μας ο Βαγγέλης, αφού είχε προηγηθεί εκείνο του 2015 στην κατηγορία των U-15 ετών.





Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης