Η «Ειρηνοδρομία 2019», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη, θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο με υψηλές αθλητικές προδιαγραφές και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο ενεργοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής ταυτότητας και προσφοράς της διοργάνωσης στην τοπική κοινωνία.

Σύνθημα των εφετινών αγώνων της Ειρηνοδρομίας είναι «Δεν θα περάσει ο φασισμός», «Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά» και οι διοργανωτές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κοινωνική προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

“Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών Σ.Ε.Ο. και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, τον αγώνα «Ειρηνοδρομία».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2019 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη Iστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής «Ειρηνοδρομία 2019»”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης