Με την άπνοια που επικρατεί στη Γένοβα, το πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας έχει πάει πίσω κι έτσι στα 470 η πρεμιέρα καθυστέρησε κατά δύο ημέρες. Όμως, με την 1η ιστιοδρομία, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μπήκαν στην τριάδα, καθώς τερμάτισαν στην 3η θέση, επί συνόλου 44 σκαφών. Αντίθετα, δεν πήρε εκκίνηση το δεύτερο ελληνικό σκάφος των Βασίλη Παπουτσόγλου και Γιάννη Ορφανού. Στις γυναίκες και σε 35 σκάφη, οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τερμάτισαν στην 30η θέση.

Στα Laser Standard, τα σκάφη είναι 111 και χωρισμένα σε γκρουπ. Έτσι, άλλα έχουν κάνει τρεις ιστιοδρομίες και άλλα τέσσερις. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι 54ος σε 3 ιστιοδρομίες, ο Αντώνης Μπουγιούρης 65ος σε 4, ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 76ος σε 4 και ο Μάριος Καραδήμας 111ος σε 3. Στα Laser Radial δεν έχει γίνει κούρσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Nacra17, οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης ξεκίνησαν από την 3η ιστιοδρομία, τερμάτισαν 10οι και βρίσκονται στην 38η θέση ανάμεσα σε 45 σκάφη. Πέντε ιστιοδρομίες έχουν διεξαχθεί στα 49er και οι Παναγιώτης Καμπουρίδης, Στέλιος Νούτσος είναι 60οι ανάμεσα σε 65 σκάφη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης