Ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προσωρινού προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Σουφλέρη με αφορμή τον οικονομικό έλεγχο που προανήγγειλε.

«Η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι θα διενεργηθεί έλεγχος των οικονομικών της Ομοσπονδίας από το 2010 μέχρι σήμερα από ορκωτούς λογιστές. Εμείς, δεν έχουμε παρά να τους καλοδεχτούμε, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απλά έχουμε μια ερώτηση: γιατί δεν προχώρησε στην πρόσληψη της εταιρείας ΣΟΛ με την οποία είχε συνεργαστεί ο Βαγγέλης Σουφλέρης και στο παρελθόν. Μήπως, γιατί δεν την είχε πληρώσει με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εταιρεία να ¨τρέχει¨ στα δικαστήρια την ομοσπονδία για ποσό 15.000 ευρώ, το οποίο σημειωτέον δεν έχει ξεχρεωθεί ακόμη και σήμερα.

Προκειμένου να «καθαρίσει», όπως ο ίδιος ισχυριζόταν τότε, το όνομά του, ο κ. Σουφλέρης χρέωσε την ομοσπονδία με 15.000 ευρώ και πολλούς-πολλούς τόκους.

Καλούμε την προσωρινή διοίκηση, να φροντίσει, τουλάχιστον αυτή τη φορά να πληρωθεί κανονικά το χρέος προς τους ορκωτούς λογιστές, για να μην το φορτωθεί σε λίγες εβδομάδες από σήμερα, η εκλεγμένη διοίκηση της ομοσπονδίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης