Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «χαιρετίζει την προσήλωση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ στην νομιμότητα και τις αποφάσεις της Ελληνικής Πολιτείας για τα θέματα του Τριάθλου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα καλεί όλους τους τριαθλητές να εγγραφούν στην Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΟΜοΠ χαιρετίζει την προσήλωση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ στην νομιμότητα και τις αποφάσεις της Ελληνικής Πολιτείας για τα θέματα του Τριάθλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ομοσπονδία από τότε που ανέλαβε την ευθύνη της ανάπτυξης του Τριάθλου, των αθλημάτων του και της σωματειακής του βάσης, έχει να παρουσιάσει δεκάδες αγώνες, πανελλήνια πρωταθλήματα και εγγραφές σωματείων και αθλητών με στόχο την ισχυροποίηση των δομών του, που θα το οδηγήσουν προοδευτικά στην ανεξαρτητοποίησή του.

Η ΕΟΜοΠ έχει προτείνει 2 αθλητές για τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Ταραγόνα από τις 22 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου, οι οποίοι πρώτευσαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο αναγνωρίζει η ΓΓΑ και η ΕΟΕ.

Η πρόσκληση προς όλους τους τριαθλητές που θέλουν να δουν τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους να γίνονται πραγματικότητα, με τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις με το εθνόσημο και τους Ολυμπιακούς Κύκλους στο στήθος, είναι ανοιχτή, ειλικρινής και χωρίς προκαταλήψεις. Ο αθλητισμός είναι για όλους και κανένας αθλητής, προπονητής, στέλεχος που θέλει να προσφέρει και να απολαύσει τους καρπούς των προσπαθειών του, δεν περισσεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νόμιμος φορέας του Τριάθλου στη χώρα μας η ΕΟΜοΠ σας περιμένει, προκειμένου να οδηγήσουμε το Τρίαθλο εκεί που πραγματικά αξίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης