Πολύ ψηλά τοποθετεί τον πήχη των προσδοκιών, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο Γιώργος Κατσαρός. Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, χαρακτήρισε άκρως επιτυχημένο το 2019 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα αθλήματα του υγρού στίβου θα επιστρέψουν από την Ιαπωνία με «τουλάχιστον δύο μετάλλια», ενώ δήλωσε σίγουρος και για την πρόκριση των δύο εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης στο Ολυμπιακό τουρνουά.

«Το 2019 ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Κολυμβητική Ομοσπονδία, καθώς πήγαμε πολύ μπροστά σε όλα τα αθλήματα. Στο φινάλε του έτους πανηγυρίσαμε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση, αλλά και στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, όπου είχαμε εκπληκτική παρουσία» τόνισε ο Γιώργος Κατσαρός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το 2020 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα κατακτήσουμε τουλάχιστον δύο μετάλλια και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκονται και οι ομάδες του πόλο στην κορυφαία αυτή διοργάνωση. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε ακόμα περισσότερο σε όλα τα αθλήματα, διότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από την ΚΟΕ, αλλά και από τα σωματεία. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο και στον Υγρό Στίβο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης