Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε το πλεονέκτημα έδρας, μετά τη νίκη του Φοινικά Σύρου, στον πρώτο τους αγώνα για τα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ των Ανδρών για τις θέσεις 1-4, ωστόσο ο Δημήτρης Καζάζης επιχείρησε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας του.

«Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως στο 4ο σετ δεν δείξαμε συγκέντρωση, κάναμε εύκολα λάθη και καταφέραμε και το χάσαμε. Ο Φοίνικας στο τάι μπρέικ ήταν πιο αποφασισμένος και πήρε δίκαια τη νίκη. Είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, εμείς πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να ξαναπάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει να αποβάλουμε την πίεση που έχουμε και να κάνουμε πιο ελεύθερο παιχνίδι. Να δείξουμε ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και αποφασιστικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Πειραιωτών Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε την συγκέντρωση μας μετά το 4ο σετ, ωστόσο τίποτα δεν έχει χαθεί. Πιστεύουμε στην ανατροπή και μετά το σημερινό αποτέλεσμα, νομίζω ότι το πιστεύουμε ακόμα περισσότερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης