Κοκκαλάνης: «Δουλεύω σκληρά αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 16:01
Κοκκαλάνης: «Δουλεύω σκληρά αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι ο πρώτος Έλληνας ιστιοπλόος που εξασφάλισε και τυπικά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η «Athens International Sailing Week» ήταν η δεύτερη εσωτερική πρόκριση για τα RSX και ο Κοκκαλάνης δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να τερματίσει άνετα στην πρώτη θέση.

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από το 2012 στο Λονδίνο, όπου πήρε την τρίτη θέση και το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου κατετάγη πέμπτος.

Σε δηλώσεις του ο Κοκκαλάνης ανέφερε σχετικά: «Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων έχω δύο πολύ μεγάλους αγώνες που είναι το Παγκόσμιο του Φεβρουαρίου στην Αυστραλία και το Ευρωπαϊκό του Μαΐου, το οποίο θα γίνει στη χώρα μας και θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές.

Καθημερινά δουλεύω σκληρά, δεν γίνεται διαφορετικά. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σημασία έχει να προσπαθείς, να είσαι οργανωμένος και να ακολουθείς πιστά το πλάνο σου. Στόχος μου είναι σε κάθε αγώνα να πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ και φυσικά ένας λόγος παραπάνω είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 16:05