Κολύμβηση: Τέταρτος ο Γκολομέεβ, έκτος ο Χρήστου στους τελικούς

Κολύμβηση: Τέταρτος ο Γκολομέεβ, έκτος ο Χρήστου στους τελικούς

Οι Έλληνες κολυμβητές ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο Κανέ Ντε Ρουσιγιόν την Τετάρτη (12/6), για το Διεθνές Μίτινγκ Κολύμβησης «Mare Nostrum», με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ να χάνει στο «νήμα» το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και τον Απόστολο Χρήστου να τερματίζει 6ος στα 100μ. ύπτιο, στους δύο τελικούς της ημέρας με «γαλανόλευκο» ενδιαφέρον.

Ο Γκολομέεβ έχασε για λίγο το χάλκινο μετάλλιο και κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 23.62, ενώ ο Χρήστου τερμάτισε στην 6η θέση στα 100μ. ύπτιο, με επίδοση 55.42. Ο Ανδρέας Βαζαίος πήρε μέρος στον Β’ τελικό των 200μ. μικτή ατομική, όπου με 2:04.22 ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 3η θέση και στην 11η της τελικής κατάταξης.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων στο Κανέ Ντε Ρουσιγιόν, ο προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας δήλωσε: «Οι αγώνες στο Κανέ ήταν πολύ δύσκολοι, με μεγάλο ανταγωνισμό και συνθήκες όπως κρύο και βροχή, που δυσκόλεψαν τους αθλητές στις προσπάθειές τους. Παρά τις δυσκολίες αυτές, οι τρεις Έλληνες είχαν πολύ ενθαρρυντική επίδοση και η προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 10:28