Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Σαμιλίδης στα προκριματικά των 100μ. πρόσθιο, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης του Καζάν.

Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε τελευταίος στη σειρά του με 1:02.58 και κατετάγη 43ος σε σύνολο 77 αθλητών που συμμετείχαν στο αγώνισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης επικεντρώνεται στα 200μ. πρόσθιο, όπου συγκεντρώνει σαφώς καλύτερες πιθανότητες να προκριθεί στη 16άδα, κάτι που άλλωστε είχε καταφέρει και πριν δύο χρόνια στη Βαρκελόνη.

Ο Βρετανός πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Άνταμ Πίτι, σημείωσε ρεκόρ αγώνων με 58.52, καταρρίπτοντας το 58.58 που είχε ο Αυστραλός Μπρέντον Ρίκαρντ από τις 27 Ιουλίου 2009 στη Ρώμη.

Η μάχη για το χρυσό μετάλλιο θα είναι πάντως σκληρή, αφού σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει και ο Νοτιοαφρικανός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Κάμερον Βαν ντερ Μπεργκ, ο οποίος τερμάτισε σε 58.59. Αντίθετα, αποκλείστηκε ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, ο Αυστραλός Κρίστιαν Σπρένγκερ, που περιορίστηκε στην 28η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης